Tražite rješenje za Vašu firmu?

Izrada web stranica

WEB DEVELOPMENT

Izrada profesionalnih web stranica

Kvaliteta izrade

Kvaliteta izrade

Izradi svake web stranice pristupam profesionalno
Brzo i unčikovito

Brzo i unčikovito

Vaša web stranica je gotova u najkraćem mogućem roku
Stalna podrška

Stalna podrška

Za svaki problem slobodno se javite

Želite rješenje
brzo i unčikovito?

Pošaljite upit ili zatražite ponudu. Opišite što detaljnije što trebate ili želite.

Važnost dobre web stranice

Svijet na Vašem ekranu

U današnje moderno digitalno doba potrebno je prihvatiti nove standarde da biste uspjeli u poslu. Vaša konkurencija Vas neće čekati. Možete biti najbolji u svom poslu, ali ako ljudi ne znaju za Vas, nećete imati klijente. Neovisno o tome kojim se poslom bavite, da biste se predstavili ljudima i pokazali im svoju izvrsnost, a samim time privukli klijente i unaprijedili svoje poslovanje, za Vas ćemo izraditi profesionalnu i kvalitetnu web stranicu. Više zadovoljnih klijenata znači i veći profit.

Svijet beskonačnih mogućnosti

Web stranica je ogledalo svake firme. Istaknite se u mnoštvu web stranica na internetu i iskoristite tehnološke i vizualne prednosti. Sve web stranice dizajniramo prema najnovijim standardima i prilagođavamo vašim jedinstvenim potrebama, kako bi se na najbolji način predstavili široj internetskoj publici.

Budite iznad konkurencije

Možete biti izuzetno talentirani, vrijedni i sposobni, možete imati najbolju uslugu ili proizvod na tržištu pa ipak to ne znači da ćete dobro poslovati, jer za poslovanje vam trebaju klijenti. Ako potencijalni klijenti ne znaju za vas, onda nema ni poslovanja. Stoga je izrada profesionalne web stranice putem koje ćete kvalitetno prezentirati sebe i svoje proizvode ili usluge, najbolja moguća investicija, koja će se dugoročno isplatiti.

Što dobivate

Savjetovanje

Sve nejasnoće i nedoumice koje imate riješit ćemo zajedno.

Registracija domene

Domena je jedinstveni naziv Vaše web stranice.

Hosting

Smještaj web stranice na internetu. Prva godina je besplatna.

Responzivnost

Web stranica mora biti pregledna na svim uređajima.

SEO

Optimizacija za pretraživanje na internetu.

SSL

Sigurnosni certifikat za domenu je današnje vrijeme neophodan.

Višejezičnost

Po potrebi stranicu možemo izraditi u više jezika.

Podrška i održavanje

Stranice je potrebno redovito održavati i izraditi sigurnosnu kopiju (backup).

Što je potrebno za web stranicu?

Domena
Ukratko, domena je naziv Vaše firme ili naziv web stranice u obliku www.webstudioilija.hr. Domena se zakupljuje na godinu dana i potrebno je obnoviti zakup svake godine. Domene se razlikuju po ekstenziji (.hr, .com, .eu, itd) Komercijalna .com domena je oko 100 Kn godišnje dok je .hr domena oko 500 Kn godišnje. U Hrvatskoj svaki poslovni subjekt ima pravo na jednu besplatnu .hr domenu. Prilikom registracije potrebno je priložiti preslik registracije obrta ili firme. Ne postoje dvije iste domene. Može se desiti da naziv bude isti ali je ekstenzija druga. Svaka domena ili web stranica mora biti negdje smještena i to nazivamo web hosting.
Izrada weba

Neki moji radovi


Svaka stranica je jedinstvena i rađena je po željama i kriterijima klijenata. Ako nemate ideju što i kako želite, javite se i zajedno ćemo naći ono s čime ćete biti zadovoljni.

IZRADA WEB STRANICA

Pošaljite upit ili zatražite ponudu